Vyhledávání

Kontakt

Stefanie555-mujblog

E-mail: stefanie555@seznam.cz

Anketa

A prdí taky hadi??

Vítej na mém ulítlém blogu!

Ahojky lidičky.Píšu blog, protože se s váma chci podělit o svůj názor a denní novinky :)

Doufám, že se vám tu bude aspoň trochu líbit ;D

Novinky

Naruto

20.08.2011 02:56
Tak jsem znuděně brouzdala po netu a narazila jsem na mangy(kreslenej komix v japonském stylu).Jelikož nečtu, tak jsem našla alternativní řešení-anime(animovaný komix).Stáhla jsem to přez torenta první sérii.Prvních 150 dílů jsem měla shlédnutých asi za 1 týden.Pak jsem to ale začala flákat,...

Já a kluci

12.05.2011 17:24
 Já jsem ten typ, co je spíš s klukama kamarádka než abych s nima chodila. Právě jsem vyšla z velmi komplikovaného vztahu.Můj kluk o mě furt básnil, ale neustále musel jezdit babičce. Poté mi jentak mimocodem oznámil, že tak má svojí ex a prej si jeho jméno vytetovala na nohu. A možná se do ní...

Co je new

Copak....asi..xDD

06.06.2011 22:20
  Máme new pejska a je to roztomiloučné štěňátko hruboststého jezevčíčka náš pejsek šel na operaci a úspěšně přežil Na Ikaiam.cz mi to zatím vychází, až na to že mi to kámoška totálně pohnojila...uááá... za 2 týdny jsem poznala asi 50 novejch lidí.A to jsem je potkala zrovna v né...

4teens

4teens

06.06.2011 22:12
Tenhle seriál ni připadal předpotopní, ale po shlédnutí jednoho dílu jsem musela vidět i ostatní.Prozatím jsou jenou 3 díly, ale každý je dlouhý přez 40 minut. Krátce:Nový rodinný seriál České televize o sedmi novopečených gymnazistech, jejich profesorech, rodičích, kamarádech a tajemném...

Co se událo za posledních pár týdnů

Colette Carr - (We Do It) Primo

06.06.2011 22:07
 Tahle písnička se mi objevila na postraní výběru na youtubku při přehrávání rihhany-man down. Má asi přez 500 000 zhlédnutí, což není moc.Kámoška říkala prej že ji hrajou furt na Mtv, ale na youtubku to teda vydět není.Mno, doufám, že se vám bude líbit tak jako mě!

Party týpci

Typy pařmenů

14.05.2011 09:54
 Je party a ty se na ní těšíš celý týden ne-li dýl.Dobrá muzika, prostředí je super nebo cool, hodně pití a možná i jídla...... Ale jakou party preferuješ??? Malou v kruhu nejbližších nebo jen "BFF" a rodina? Prostě takovej osobní večírek.... Anebo velkou kde je přes 200 lidiček, které pomalu...

Úchyláci aneb kde je možné se s nima setkat

Fuj!

13.05.2011 08:06
   V poslední době neustále narážím na nějaký úchyláky.Předtím to byli jsem nějací anglický paka co mi psaly na mail.Ti samí psaly i mým kámoškám. Pak mi ale začaly psát na lide.cz což bylo trochu víc nepříjemné.Třeba mi napsaly: Ahoj.Nemáš chuť si pohrát se 14 cm ptákem? Jako tohle je...

Drum and Bass

Drum and Bass

12.05.2011 21:57
Drum’n’Bass /dɹʌm ənd beɪs/ je hudební styl elektronické hudby vzniklý na počátku 90. let 20. století. Pro tento styl jsou charakteristické převážně instrumentální skladby, založené na výrazné basové lince spolu s bicími – od toho se odvíjí i původ jména stylu – anglicky Drum’n’Bass = buben a basy...

Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode